top of page

usein kysytyt kysymykset

1.

Miten ilmoittaudun tunneille?

Voit ilmoittautua tunneillemme kohdasta 'ilmoittautuminen'. Linkki aukeaa uudelle välilehdelle. Jos olet uusi oppilas, luo Hobiveriin käyttäjätunnus. Ilmoittautumisjärjestelmän kautta pääset ilmoittautumaan haluamillesi tunneille.

2.

Voiko tunteja kokeilla ennen ilmoittautumista?

Kyllä voi! Meillä Elementillä pääset kokeilemaan kahden eri lajin tuntia veloituksetta. Ennen tunnin alkua sinun tulee täyttää aulasta saatava kokeilulomake. Kokeilutunnit eivät koske koulutus- ja kisaohjelmiamme.

3.

Voinko tulla mukaan tunneille kesken kauden?

Tunneilla voi osallistua vaikka kausi olisi jo alkanut. 3-4 viikkoa ennen joulunäytöstä sekä kevätnäytöstä tunneille ei pääse enää mukaan, sillä tällöin aloitetaan näytöskoreografioiden tekeminen. Muutoin pääset mukaan tunneille milloin vain!

4.

Miten pukeudun tunneille?

Pukeudu tavallisiin sisäliikuntavaatteisiin, joissa sinulla on hyvä urheilla. Katutanssilajien tunneille ota mukaan sisäkengät. Ulkokengillä tanssiminen ei ole sallittua! Balettitunneille ota mukaan balettitossut, muilla tunneilla opettajan ohjeiden mukaan joko paljain jaloin tai sukilla. Sisäliikuntakenkiä saa käyttää tarpeen mukaan haluamillaan tunneilla.

5.

Mitä teen, jos haluan vaihtaa tuntiani?

Kaikissa tuntimuutoksiin liittyvissä asioissa ota yhteys toimistoomme. Tuntisi voidaan vaihtaa toiseen saman mittaiseen tuntiin, jos haluamallasi tunnilla on vielä tilaa. 

6.

Tarvitseeko kevätkaudelle ilmoittautua uudelleen?

Syksylle ilmoittautuneet tanssijat siirtyvät automaattisesti kevään tunneille. Jos tunnilla jatkaminen ei ole mahdollista keväällä, siitä tulee laittaa kirjallinen ilmoitus toimiston sähköpostiin 1.12. mennessä. Tämän jälkeen tunnin peruuttaminen ei ole mahdollista.

7.

Onko oppilaat vakuutettu?

Oppilaita ei ole vakuutettu Tanssikeskus Elementin puolesta. Perheiden tulee huolehtia, että vakuutukset ovat heidän puolestaan kunnossa. Emme myöskään vastaa tiloihimme jätetyistä tavaroista.

bottom of page