top of page

lajit

Tutustu lukujärjestyksemme lajeihin täältä! Jos mietit itsellesi parhaiten sopivaa lajia, autamme mielellämme. 

Tanssikeskus Element opettaa laadukasta ja monipuolista opetusta Hyvinkäällä.

Meiltä löytyy tanssitunteja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Yläikärajaa tunneille ei ole!

Tuntivalikoimastamme löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin edistyneen tason tanssijoillekin. Tarjoamme tunteja laidasta laitaan. Jokaisen makuun löytyy varmasti ainakin yksi mieluisa tunti. Lukujärjestyksestä löydät myös vain aikuisille suunnattuja tunteja. 

Tunneillamme on hyvä meininki kehittymistä ja tavoitteellista harjoittelua unohtamatta. Tämän takaavat meidän taitavat opettajamme sekä muu Elementin porukka. 

Lasten tunneilla tavoitteena on kiinnostuksen herättäminen tanssia kohtaan sekä onnistumisen kokemukset. Pääpaino on yhdessä tekemisessä sekä hyvän mielen aikaansaamisessa unohtamatta tanssin alkeiden opettelua.

Nuorten tunneilla harjoitellaan vaativuustason mukaisesti tanssitekniikkaa sekä erilaisia tanssikoreografioita. Tavoitteena on kehittää nuoren omaa käsitystä tanssista sekä tukea jokaisen yksillöllistä kehitystä. Nuorille lajitarjonta on tällä hetkellä laajinta, sillä kannustamme nuoria etsimään itselle sopivimman lajin sekä haluamme taata mahdollisimman laajan oppimisympäristön. 

Aikuisten tunneilla keskitytään pääosin tanssimiseen hyvällä fiiliksellä. Tekniikka jää hieman vähäisemmäksi kuin nuorten tunneilla. Tärkeintä tunnilla on mieluisat kokemukset sekä hyvä mieli. Aikuisten tunneilla ei ole yläikärajaa. 

Jos tunneista herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä toimistoomme. Yhteystietoihimme pääset tästä.

bottom of page