Koulutus- ja kisaohjelmat

Tanssikeskus Elementin koulutusohjelmat mahdollistavat tavoitteellisen ja intensiivisen tanssin harrastamisen mielekkäässä ympäristössä. Koulutusohjelmamme keskittyvät tavoitteelliseen ja ahkeraan treenaamiseen. Treenaaminen on kehittävää sekä nousujohteista kauden edetessä. Koulutusohjelmat voivat mahdollisuuksien mukaan osallistua kauden aikana muutamaan tanssikatselmukseen/-kilpailuun. Kisaaminen ei kuitenkaan ole koulutusohjelmiemme tavoite. Koulutusohjelmiin kuuluvat tanssijat pääsevät edustamaan tanssikeskusta erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Kisaohjelmat puolestaan keskittyvät kisaamiseen. Kisaohjelmien omilla tunneilla tehdään kisakoreografiaa tulevia kisoja varten. Kyseisellä koreografialla kisataan kauden aikana niin monissa kisoissa kuin koreografin kanssa sovitaan. Kisaohjelmiin sisältyy lisäkustannuksia mm. kisamaksujen sekä -asujen vuoksi. Näistä tanssijat sopivat itse koreografin kanssa. 

Hae mukaan!

STREET AUDITION 11.6. 

Haemme motivoituneita ja innokkaita street-tanssijoita uusiin koulutus- sekä kisaryhmiin! Hakutilaisuus järjestetään torstaina 11.6. klo 17 alkaen.

17-18 Koulutusohjelmat ( Juniorit sekä aikuiset )

18-19 Kisaohjelmat ( Juniorit sekä Aikuiset )

Haemme tanssijoita sekä aikuisten että junioreiden koulutusohjelmiin sekä kisaryhmiin. Jos sinua kiinnostaa katutanssilajien tavoitteellinen treenaaminen taikka haluat kisata yhdessä muiden motivoituneiden tanssijoiden kanssa, tämä hakutilaisuus on juuri sinulle!

Koulutus- sekä kisaryhmien vastuuopettajana toimii huikea opettajamme Masi Sauren. Tutustu tarkemmin Masiin ja Masin tunteihin Instagramista @tanssikeskuselement. 

Toivomme tanssijoilta ennakkoilmoittautumista hakutilaisuuteen, joten laitathan osallistumisestasi sähköpostia ilmo@tanssikeskuselement.fi. 

Asiakaspalvelu
Aukioloajat
MA-TO                     16-19
Sijainti

Hämeenkatu 9

Kauppakeskus Willa 4. torni

05800 Hyvinkää

Laskutusosoite

Verkkolaskuna: 003726910117

Verkkolaskujen välittäjä: 003708599126

rose4U@app.fennoa.com

Y-tunnus: 2691011-7

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle