top of page
Intensiivi ja trainees

Intensiivi/kisaryhmien päätavoitteena on antaa tanssijalle monipuoliset keholliset, sekä tiedolliset valmiudet eri tanssilajeista ja ajan ilmiöistä, sekä tietoa tanssin kentän eri osa-alueista, jotta myös alan opintoihin tähtäävillä olisi riittävät valmiudet etenemiseen. Tanssikeskus Element tukee intensiivi/kisaryhmissä eteneviä oppilaitaan mm. henkilökohtaisilla kausipalautetuokioilla (päälajit), sekä aktiivisella seurannalla ja palautteen antamisella.

 

Intensiivi/kisaryhmät kannustaa oppilaitaan myös omiin projekteihin järjestämällä erilaisia tapahtumia, oppilaslähtöisiä projekteja ja tarjoamalla salivuoroja omaan työskentelyyn. Intensiivi/kisaryhmät perustuu humanistisiin koulutusmetodeihin sekä periaatteisiin; niin oppilaslähtöiseen, kuin myös ohjattuun toimintaan. 

Intensiivi/kisaryhmäläiset ovat velvoitettuja edustamaan Tanssikeskusta mm. erilaisissa esityksissä ja tapahtumissa. 

Street intensiivi +13v

90 min oma tunti​

60 min vapaavalintainen Street 

4x160€/kausi

Kisa ryhmään valitaan max 15 nuorta innokasta tanssijaa. Toivomme sinulla olevan jo 1-2 vuoden tanssi kokemusta takana.

Street intensiivi lapset

60 min oma tunti

60 min vapaavalintainen Street 

TULOSSA

Disco intensiivi

90 min oma tunti

5 x yksityistunti

4 x 135e / kausi

Commercial intensiivi

Commercial on uusi keväällä aloittava ryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti. Ryhmä on tarkoitettu +13 vuotiaille tanssijoille, jotka haluavat kehittyä tanssin saralla. Ryhmään haetaan motivoituneita ja ahkeria tanssijoita. Ryhmän omalla tekniikka/koreo-tunnilla keskitytään tanssin perustekniikkaan sekä haastavampiin hyppyihin ja piruetteihin. Tunnilla myös kehitetään lihaskuntoa ja kestävyyttä. Lisäksi ryhmän oppilaille on olisi suositeltavaa osallistua oman tunnin lisäksi vähintään yhteen lisätuntiin.

Ryhmä voi osallistua mahdollisuuksien mukaan katselmuksiin ja kisoihin kauden aikana. Ryhmä voi osallistua myös erilaisiin tapahtumiin ja edustustilaisuuksiin. 

60 min oma tunti

60min valinnainen tunti

4 x 135e /kausi

MINIKIDS TRAINEES

Minikids trainees on lapsille suunnattu tavoitteellisen treenaamisen ryhmä. Ryhmä antaa vahvan pohjan tulevalle tanssitaipaleelle, sillä tunneilla keskitytään normaaleja viikkotunteja enemmän tanssimiseen, tekniikkaan, venyttelyyn ja lihaskuntoon. Oppilaat saavat yksilöllisempää palautetta omalla tunnillaan ja näin ollen lapsen kehitys on normaalia nopeampaa. Aiempi tanssitausta on suositeltavaa mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus tanssiin sekä halu oppia uutta! 

Ryhmä voi osallistua erilaisiin tapahtumiin ja kisoihin, jos siihen on mahdollisuus ja innokkuutta.

45 min oma tunti

60 min vapaavalintainen tunti

4 x 130e / kausi

Sen lisäksi meillä on mahdollista saada soolo- sekä duovalmennusta. Otathan yhteyttä sähköpostitse mikäli nämä kiinnostavat sinua!

bottom of page