Asiakaspalvelu
Aukioloajat
MA-TO                     16-19
Sijainti

Hämeenkatu 9

Kauppakeskus Willa 4. torni

05800 Hyvinkää

Laskutusosoite

Verkkolaskuna: 003726910117

Verkkolaskujen välittäjä: 003708599126

rose4U@app.fennoa.com

Y-tunnus: 2691011-7

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Koulutusohjelmat

Koulutusohjelman päätavoitteena on antaa tanssijalle monipuoliset keholliset, sekä tiedolliset valmiudet eri tanssilajeista ja ajan ilmiöistä, sekä tietoa tanssin kentän eri osa-alueista, jotta myös alan opintoihin tähtäävillä olisi riittävät valmiudet etenemiseen. Tanssikeskus Element tukee koulutusohjelmassa eteneviä oppilaitaan mm. henkilökohtaisilla kausipalautetuokioilla (päälajit), sekä aktiivisella seurannalla ja palautteen antamisella myös treenituntien ja produktioiden lomassa. Koulutusohjelma kannustaa oppilaitaan myös omiin projekteihin järjestämällä erilaisia tapahtumia, oppilaslähtöisiä projekteja ja tarjoamalla salivuoroja omaan työskentelyyn. Koulutusohjelma perustuu humanistisiin koulutusmetodeihin sekä periaatteisiin; niin oppilaslähtöiseen, kuin myös ohjattuun toimintaan. 

Hae mukaan uuteen Street koulutusohjelmaan 23.5.

Lue lisää täältä tai Instagramista

Element Trainees

Element Trainees on uusi koulutus- ja kisaohjelmiin valmentava koulutusohjelma. Element Traineeseen valitaan tanssijat, jotka ovat innokkaita, ahkeria ja motivoituneita tanssinharrastajia. Koulutusvastaavamme ovat nähneet valituilla potentiaalia koulutus- taikka kisaohjelmiin valmentavan koulutuksen jälkeen. 

Element Trainees ohjelma antaa tanssijalle hyvän pohjan tavoitteelliselle tanssimiselle. Ohjelma sisältää tanssin perusteknisten asioiden opettelua, mikä auttaa tanssijaa mahdollisesti siirtymään koulutus- ja kisaohjelmiin. 

Element Traineesista on mahdollista kovan työn ja kehityksen tuloksena siirtyä koulutusohjelmiin jopa kesken kauden. Nämä asiat kuuluvat kuitenkin Element Trainees opettajan päätöksiin. 

Esiintyvä ryhmä

Esiintyvä ryhmämme ELMNT CREW koostuu hakutilaisuudessa valituista monitaitoisista ja hyvän ilmaisun omaavista tanssijoista. Ryhmä saa mahdollisuuden esiintyä erilaisissa yksityistilaisuuksissa, tapahtumissa ja juhlissa sekä heillä on mahdollisuus päästä tekemään kaikenlaista promotyötä. Ryhmä harjoittelee koreografiat kauden alussa opettajan johdolla, jonka jälkeen he harjoittelevat niitä omatoimisesti. 

Jos haluat päästä esiintymään ainutkertaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, koet esiintymisen luonnolliseksi ja haluat treenata motivoituneessa ja ahkerassa porukassa, hae mukaan tähän ryhmään 23.5.

Sen lisäksi meillä on mahdollista olla mukana seuraavissa ryhmissä

Show pienryhmä

Tule mukaan hakutilaisuuteen tiistaina 14.5.! 

Haemme tanssijoita mukaan showtanssin Aikuisten pienryhmään ja Junioreiden pienryhmään! Lisätietoja löydät Instagramistamme @tanssikeskuselement tai kysymällä sähköpostilla academy@tanssikeskuselement.fi

Duovalmennus

Tanssikeskus Elementiltä on mahdollista saa duovalmennusta. Duovalmennukset sovitaan erikseen niitä tekevien opettajien kanssa. Duot voivat itse koreografin kanssa päättää mihin kilpailuihin tai katselmuksiin he haluavat tähdätä. 

Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä!

Soolovalmennus

Tanssikeskus Elementillä on mahdollista saada myös soolovalmennusta. Soolovalmennukset sovitaan erikseen niitä tekevien opettajien kanssa. Solisti voi itse koreografin kanssa keskustella soolosta sekä siitä mihin kilpailuihin taikka katselmuksiin haluaa osallistua.