top of page

Ruusunnuput / Lastentanssi

Pikkulapsi-ikäisille tarkoitettu tanssitunti, jossa opetetaan pienille tanssijoille tanssitunnin rakennetta, sen sisällä tapahtuvia asioita ja alataitoja myös mahdollista tulevaa lajinomaista treeniä varten.

Pikkulapsi-ikäisille tarkoitettu tanssitunti, jossa opetetaan pienille tanssijoille tanssitunnin rakennetta, sen sisällä tapahtuvia asioita ja alataitoja myös mahdollista tulevaa lajinomaista treeniä varten. Tanssitunti kehittää lapsen sosiaalisia-, motorisia- ja musiikillisia kykyjä sekä tilanhahmotusta. Tanssikasvatus on oiva tapa oppia myös muita elämän asioita. Lastentanssitunti on oiva ympäristö lapsen luovuuden sekä tarkkaavaisuuden edistämiseen.

Ammattitaitoisen opettajan avulla lastentanssitunti on mitä parhain ja turvallisin oppimis- ja harrastamisympäristö. Erillisillä pienten poikien tunneilla painotetaan fyysisempään työskentelyyn, sekä energian purkuun esim. katutanssien vivahtein. Tavallinen lastentanssitunti on kuitenkin avoin sekä tytöille että pojille. Pienistä sulista kasvaa suuret kantavat siivet!

Lisätietoja

Vaativuus

Iät

3-4v.

Opettajat

Sanna Luhtala

bottom of page