lajimme

Tutustu lukujärjestyksemme lajeihin täältä! Jos mietit itsellesi parhaiten sopivaa lajia, autamme mielellämme. 

Tanssikeskus Element opettaa laadukasta tanssitaiteen perusopetusta.

Meiltä löytyy tanssitunteja naperoille, lapsille, nuorille sekä aikuisille. 

Tuntivalikoimastamme löytyy tunteja niin aloittelijoille kuin edistyneen tason tanssijoillekin. Tarjoamme tekniikkaan painottuneita tunteja sekä kaupallisen tanssin tunteja. 

Tunneillamme on hyvä meininki kehittymistä ja tavoitteellista harjoittelua unohtamatta. Tämän takaavat meidän taitavat opettajamme sekä muu Elementin porukka. 

Lasten tunneilla tavoitteena on kiinnostuksen herättäminen tanssia kohtaan sekä onnistumisen kokemukset. Pääpaino on yhdessä tekemisessä sekä hyvän mielen aikaansaamisessa unohtamatta tanssin alkeiden opettelua.

Nuorten tunneilla harjoitellaan vaativuustason mukaisesti tanssitekniikkaa sekä erilaisia tanssikoreografioita. Tavoitteena on kehittää nuoren omaa käsitystä tanssista sekä tukea jokaisen yksillöllistä kehitystä. Nuorille lajitarjonta on tällä hetkellä laajinta, sillä kannustamme nuoria etsimään itselle sopivimman lajin sekä haluamme taata mahdollisimman laajan oppimisympäristön. 

Aikuisten tunneilla keskitytään pääosin tanssimiseen hyvällä fiiliksellä. Tekniikka jää hieman vähäisemmäksi kuin nuorten tunneilla. Tärkeintä tunnilla on mieluisat kokemukset sekä hyvä mieli. Aikuisten tunneilla ei ole yläikärajaa. 

Jos tunneista tai vaativuustasoista herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä toimistoomme. Yhteystietoihimme pääset tästä.

Asiakaspalvelu
Aukioloajat
MA-TO                     16-19
Sijainti

Hämeenkatu 9

Kauppakeskus Willa 4. torni

05800 Hyvinkää

Laskutusosoite

Verkkolaskuna: 003726910117

Verkkolaskujen välittäjä: 003708599126

rose4U@app.fennoa.com

Y-tunnus: 2691011-7

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle