OPETTAJAT

Tervetuloa tutustumaan Tanssikeskus Elementin huippuun ope-tiimiin! Opettajamme ovat täällä juuri sinua varten!

prev next

KRISTINA NORRI / Element Academy

Kristina on monipuolinen tanssija ja tanssinopettaja, jonka tanssitaival on alkanut 7-vuotiaana klassisella baletilla. Baletin rinnalle on vuosien varrella tullut lajien laaja kirjo. Päälajinsa nykytanssin lisäksi Kristina tanssii ja opettaa lajeja klassisesta baletista jazztanssiin ja sen eri muotoihin (lyrical-, show-...), sekä katutanssilajeihin. Kristinalta luonnistuu eri ikä- ja taitotasojen opetus vauvasta vaariin.

Koulutus/ toiminta

Vuodesta 2011 tanssijana eri puolilla eurooppaa: Saksassa, Dance Company Giessenissä ja lukuisissa eri produktioissa Berliinissä, sekä hakenut vaikutteita Israelista, Kibbutz Contemporary Dance Companyn treeniohjelmasta - Opetuskokemusta on kertynyt eri lajien ja ikäryhmien parista niin Saksassa, Suomessa, kuin Portugalissakin vuodesta 2010 - valmistunut tanssijaksi Berliinin die Etage e.V.:stä 2013 - suorittanut tanssinopettajan opintoja Kuopion musiikki- ja tanssiakatemiassa 2010-14 - Erityispedagogiikan opinnot, Jyväskylän avoin Yliopisto 2014->

Opettajana Kristina on tarpeentullen vaativa, mutta pitää huolen myös siitä, että oppiminen on aina hauskaa. Hän näkee tekniikan ilmaisun välineenä, ja tanssitunnilla harjoitetaan tanssitekniikan lisäksi ilmaisullisia taitoja. Hän uskoo myös, että tanssilajit tukevat toinen toistaan ja tarjoaa oppilailleen oppeja monipuolisesti hyödyntäen eri tanssityylien yhdistelyä. Hän treenaa itse aktiivisesti, ja haluaa kehittää itseään tanssijana ja opettajana pystyäkseen tarjoamaan oppilailleen mahdollisimman paljon. Kristinalla on paljon annettavaa niin alkeis- kuin edistyneemmillekin ryhmille laidasta laitaan tanssin eri tyylisuuntien sekä motiivien parissa. Kristinan tunneilla oppiminen voi alkaa hyvässä hengessä!

Katso video:

https://www.youtube.com/watch?v=K_T2ZEoBC0Q

SANNA LUHTALA

on Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Sannan ihana persoona tuo jokaiselle oppilaalle hyvän mielen.

Koulutus/toiminta

Tanssinopettajan ko Savonia-ammattikorkeakoulu 2010 - tanssitaiteen maisteri (tanssipedagogi) Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu 2014 - opetus vuodesta 2010 eri puolilla suomea - erilaiset kurssit liittyen tanssiin

Tanssinopettajana Sannalle on tärkeää, että jokainen oppilas saa tanssia omista lähtökohdistaan ja kehittyä omalla tahdillaan. Hän haluaa myös kannustaa jokaista oppilasta tekemään parhaansa unohtamatta tanssin ja liikkeen tuottamaa iloa. Sanna on kiinnostunut myös taitedenvälisestä toiminnasta. Hän innostuu projekteista ja opetuksesta, joissa taiteiden rajat häviävät ja luovuus pääsee kukkimaan vapaasti.

EVELIINA RAASKA

Eveliina on pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva tanssija/tanssinopettaja.

Koulutus/toiminta:

Sibelius-lukion tanssilinja 2006-09 - Tukholman Dans och Cirkushögskolan, tanssinopettajan ko (nyky) 2012 - SEAD, tanssijan ko (nyky), Itävalta 2014 - tanssinopettajana vuodesta 2009, opetustehtävät mm. Leonin Yliopisto (ES), Carnival Lodz (PL), Cirkus Normal (SWE) - tanssijantyö vuodesta 2011 ryhmissä ReAct! (SWE) Circumsdance (SWE) ja JELNEK (SWE)

Tanssin opettamisessa Eveliinaa kiehtovat erityisesti tarkan teknisyyden ja kokonaisvaltaisen ilmaisullisuuden yhteispeli - kuinka saada aikaan sekä artikuloivaa, että kommunikoivaa liikettä. Materiaalin keskiössä on fyysisyys, voiman ja pehmeyden tasapaino sekä kehon musikaalisuus, jotka luovat pohjan ilmaisulle ja kokemukselle. Eveliinalle kaikista lähimmät tanssilajit ovat nykytanssi ja baletti.

"Tärkeä lähtökohta opetuksessani on tanssista syntyvä ilo - tanssimisesta, sen katsomisesta ja kokemusten jakamisesta. Jokainen ryhmä ja oppilas on lisäksi erilainen tavoitteiltaan ja lähtökohdiltaan. Työskentelen aina oppilaslähöisesti, niin että tanssitunneista on hyötyä juuri heille"

HETA ASIKAINEN

Heta on nuuksiolainen tanssija/tanssinopettaja. Hän aloitti tanssiharrastuksensa jo kolmivuotiaana satubaletista ja on sittemmin laajentanut tanssiskaalansa aktiivisesti show-, street-, nyky- ja discotanssiin.

Koulutus/toiminta:

Menestys show/disco sm-kilpailut - Sibelius-lukion tanssilinja 2014 eteenpäin - tanssijana mm. Tuulin musiikkivideot 2014-15/keikat, Mollyn musiikkivideo 2014, sekä “The Voice Kids”, “KIDSing”, “MgP”, “Suomi LOVE”, “Emma Gaala” - tanssinopetus vuodesta 2013 - kokemus päiväkodissa työskentelystä

Heta on elementissään niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin parissa. Tanssitunneilla Heta pyrkii pitämään ilmapiirin positiivisena ja motivoimaan tanssijoita ilmaisemaan itseään omalla persoonallisella tavallaan. Heta on pirteä, iloinen, energinen, tunnollinen ja kannustava opettaja, jonka tunneille on mukavaa tulla oppimaan!

KIA LEHMUSKOSKI

Kia on Helsinkiläinen tanssinopettaja, jonka mukana tulee aimo annos ammattitaitoa latinalaistanssien opetukseen Tanssikeskus Elementille.

Tein ensimmäisen Suomen Tanssinopettajainliiton tutkinnon 2012 ja toisen Kansainvälisen IDTA Licentiate tutkinno lattareissa 2014 sekä minulla on suoritettuna Bailatino ohjaajakoulutus 2012 Saavutuksia valmentajana: Olen ollut mukana Tanssii Tähtien kanssa ohjelmassa tähtiopettajana 2012,2013 ja 2014 Oma tanssiura: Olen kuulunut Suomen maajoukkueeseen useita vuosia amatööriurallani ja edustanut maatamme vuonna 2011 latinalaistanssien MM-kilpailuissa Singaporessa. Olen saavuttanut useita finaali ja palkintosijoja niin Suomessa kuin kansainvälisestikkin. Oma valmennusfilosofia: Kannustan ja motivoin oppilaitani omalla pirteällä opetustyylilläni. Oma sydämeni sykkii tanssille ja toivon saavani saman innon myös muille.


DIANA  " TIPU" ANTTILA

Diana "Tipu" Anttila aloitti tanssiharrastuksensa 11-vuotiaana Stepupissa, treenaten showta, hiphoppia, jazzia ja discotanssia sekä akrobatiaa. 13- vuotiaana hänet bongattiin keikkailevaan tanssiryhmään, ja siitä lähtien hän on saanut tanssia ammatikseen. Diana on voittanut SM-hopeaa showparitanssissa vuosina 1997 ja 1998, SM-pronssia discotanssissa 1997, sekä duodiscon Suomenamestaruuden. Hänellä on vankka kokemus show-alalta; teattereista, (mm. Grease musikaali) laivoilta sekä televisiosta. Diana on toiminut  useita vuosia Divet shown tanssijana ympäri Suomen ja tällä hetkellähän hän luotsaa omaa tansiiryhmää D Diamonds. Dianaa on voitu bongata myös useiden artistien taustalta kuten JAri Sillanpää, Antti Tuisku, Aurora..

Opettajana Diana on energinen ja iloinen ja tunneille pidetään oppimisen ohella aina hauskaa!!

Musiikkeina soi suurimmat hittibiisit!

MASI SAURÉN

Masi on helsinkiläinen tanssija/tanssinopettaja. Masi aloitti tanssimisen 10-vuotiaana Helsingissä Stepupin tanssikoulussa showtanssilla, street-tanssilla, jazzilla ja breakdancella. Sitä ennen mies oli harrastanut pari vuotta taitoluistelua, sekä useamman vuoden judoa, jossa hän myös kilpaili aktiivisesti. Rock´n swingtanssit ja niistä etenkin boogie woogien Masi löysi vuonna 2001.

Koulutus/toiminta:

Boogiewoogien nelinkertainen Suomen mestari 2009- 2011 ja 2015, mestaruuksien lisäksi PM-hopea 2009 ja PM-pronssi 2012, useat finaalisijoitukset boogien World masters-kisat ja pronssia Moskovasta 2011, kaksinkertainen lindy hopin suomenmestaruus ja PM-hopeaa 2015 - tanssinopetus suomessa ja ulkomailla

Tällä hetkellä Masi kilpailee swingtanseissa aktiivisesti parinsa Jenian kanssa, tekee koreografioita erilaisille ryhmille. Masi esiintyy myös suositussa, tv:stäkin tutussa Swing Busters- tanssiryhmässä. Masilta luonnistuvat niin swingtanssit kuin katutanssitkin! Opettajana ja persoonana Masi on erittäin iloinen ja kannustava. Masin tunneilla ei taatusti ole tylsää!

Tsekkaa video:

www.youtube.com/watch?v=bsAOGWH1Hjg


ALEXANDRA "ÄSSÄ" PEKANPALO

Alexandra on tanssinut koko ikänsä ja tanssinopettajana hän on toiminut lähes 10 vuotta mm. Helsingin tanssiopistolla, Tanssikoulu Flow:lla ja  Taidetehtaan Tanssikoululla.
Tällä hetkellä Alexandra opettaa ympäri suomea mm. Porvoo, Turku, Lahti ja Helsinki.

Opetusten lisäksi Ässä on kisaillut myös aktiivisesti ja hyllystä löytyykin yksi SM kulta, pari hopeaa ja yksi pronssi, sekä muutama valmennusmitalli. Ässä valmentaa myös ryhmiä eri kisoihin ja katselmuksiin sekä keikkailee myös paljon ympäri vuoden erillaisissa tapahtumissa, eri artistien keikoilla ja musiikkivideoissa.

Tanssiharrastuksen hän aloitti baletilla ja showtanssilla josta siirtyi street-tanssin pariin ja nykyisin hänen lajiosaamisensa koostuukin enimmäkseen katutanssilajeista kuten; street/hiphop, dancehall reggae, house, locking, stepping ja twerkkaus (v. 2016 SM2) . Hän tykkää kuitenkin hyvin paljon fuusioimisesta ja sekoittaakin koreografioissaan erilaisia tyylilajeja keskenään.

Ässä on erittäin energinen ja iloinen persoona . Hänen tunneillaan on rento meno ja tärkeintä hänelle onkin tanssista nauttiminen, itsensä ilmaisu ja heittäytyminen. Tunneilla treenataan lihaskuntoa, tekniikkaa sekä esiintymistä, oman kehon hallintaa ja jorataan täysillä sekä fiilistellään hyvää musiikkia.  

JENNY KÄRKKÄINEN

Jenny on Jyväskylästä kotoisin oleva tanssinopettaja. Hän aloitti

tanssimisen 3-vuotiaana satubaletilla, jonka jälkeen hän on treenannut monipuolisesti eri tanssityylejä. Jennyn päälajin jazztanssin ja sen eri tyylien lisäksi Jenny opettaa nykytanssia ja baletin alkeita.

Koulutus/toiminta

Aloittanut tanssipedagogiikan opinnot elokuussa 2016 Tukholman Dans och cirkushögskolanissa pääaineenaan jazztanssi (sivuaineet baletti ja modern). Opettanut aiemmin Jyväskylässä. Osallistunut vuodesta 2009 alkaen katselmuksiin ja FDO:n Performing Arts-kisoihin ja muutamana vuotena myös Street-kisoihin, saavuttaen useita finaalipaikkoja muodostelma- ja pienryhmäsarjoissa sekä SM-kultaa Jari Saarelaisen pienryhmäkoreografiassa 2014.

Jennyn mielestä hyvällä tanssitunnilla on sopivasti haastetta, paljon liikettä, hyvää energiaa ja iloista mieltä. Jenny haluaa kannustaa oppilaita löytämään oman tavan tanssia ja liikkua hyvän tanssitekniikan rajoissa, ja ilmaisemaan itseään tanssin avulla. Opettajana Jenny on iloinen, energinen ja tasa-arvoinen: Jennylle on tärkeää ottaa jokainen huomioon, opettaa oppilaslähtöisesti ja tukea yksilön prosessia. Tervetuloa hakemaan hyvää mieltä ja tanssin iloa Jennyn tunneilta!

MANU UIMI

Tamperelainen Manu aloitti tanssimisen ollessaan 14-vuotias. Tanssi vei mennessään ja lajeja onkin tullut kokeiltua useita erilaisia tähän päivään mennessä – loppua ei näy. Manu on valmistunut tanssinopettajaksi (AMK) Oulun ammattikorkeakoulusta ja hänellä on kokemusta monipuolisesti eri tanssilajeista ja hän pitääkin eri tyylien sekoittelusta tanssitunneillaan.

Musikaalisena ihmisenä Manulle on tärkeää kehon rytmitaju ja musiikin kuuleminen, joiden korostamisesta hän myös pitää. Hän on tottunut työskentelemään monen ikäisten ihmisten kanssa ja tanssin oppijanpolulla eri vaiheissa kulkevien tanssin harrastajien ja ammattilaisten parissa.

Manun mielestä opetustilanteissa onkin tärkeää ymmärtää oppilaiden tuntemuksia ja samastua heihin.

"Jos tanssitunnilla et ymmärrä jotain, niin kysy. Me kaikki olemme erilaisia, me kaikki opimme eri tavoilla: yhdessä löydämme ratkaisut, sillä meillä kaikilla on omat vahvuutemme." ja tietenkin "Älä ota sitä aina niin vakavasti."

VILMA KÄRKKÄINEN

Vilma on Jyväskylästä kotoisin oleva tanssija/tanssinopettaja. Hän aloitti tanssiharrastuksen nelivuotiaana ja vanhemmalla iällä Vilma on kehittänyt itseään monipuolisesti jazz- ja nykytanssin lisäksi katulajeissa niin suomessa kuin ulkomaillakin.

Vilmalla on vahva esiintymiskokemus ja hän on osallistunut tanssijana sekä koreografina katselmuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin. VIlma on ollut myös mukana ohjelmaformaateissa PAkko tansiia sekä Talent Suomi.

Vilma on kilpaillut Performing arts SM-kilpailuissa vuodesta 2010 ja osallistunut jokaiseen kilpailusarjaan. Viimeisimpänä Vilma osallistui ryhmänsä kanssa aikuisten pienryhmäsarjaan sijoittuen sijalle 5 omalla koreografiallaan. Vilma on kilpaillut myös Street SM soolossa sekä showcase sarjassa.


Opettajana Vilma on iloinen ja haluaa kannustaa oppilaitaan heittäytymään ja etsimään omaa tapaansa liikkua. Vilman tunneilla pyritään välttämään suorittamista ja keskittymään tanssin tuomaan fiilikseen  ja liikkeen kehittämiseen eri energioita ja liikelaatuja hyödyntäen ja itseään haastaen.

Vilma haluaa, että jokaisella olisi hänen tunneillaan hauskaa ja jokainen voisi keskittyä siihen miltä liike tuntuu eikä miltä se näyttää.

"Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja tapamme liikkua. Ole rohkeasti oma itsesi ja tuo se esille, koska juuri se tekee tanssista kiinnostavaa ja ainutlaatuista".

VENLA KOKKINEN

Tanssi on aina kuulunut Kymenlaaksosta kotoisin olevan Venlan elämään hyvin tiiviisti. Balettitunnit alkoivat alle kouluikäisenä ja vaihtuivat 9-vuotiaana kilpatanssiin, joka on siitä saakka ollut hänen päälajinsa. Tanssi on ohjannut elämää nuoresta asti ja vienyt myös ulkomaille kilpailu- ja harjoitusmatkojen muodossa sekä parien vuoksi.

Venla on kilpaillut vakio- ja latinalaistansseissa vuodesta 2010 ja amatööriura kilpatanssin parissa on edelleen käynnissä. Hän harjoittelee aktiivisesti Helsingissä Suomen ja maailman huippuopettajien johdolla. Opetuskokemusta hän on kerryttänyt vuodesta 2015 alkaen mm. soololattareissa, kilpatanssissa, bailatinossa ja lastentanssissa.

Venla on elämäniloinen tanssija, joka nauttii liikkeestä ja musiikista täydellä sydämellä. Tunneillaan hän haluaa välittää tanssin tuomaa hyvää mieltä ja onnistumisen iloa mukaansatempaavien lattarirytmien sykkeessä.