Toimisto puh. 045 619 5847 ark.klo 16-20

EMMA LEPPO 

Hiphop renesanssi

 


OPETTAJASTA:


"Löysin tieni tanssin pariin hiphopin alkeistunnilla vuonna 2008, sittemmin olen kokeillut läpi lähes koko katutanssilajien kirjon. Opettamisen aloitin vuonna 2012, ja nyt olen vastikään palannut Helsinkiin Ruotsista, jossa opiskelin arvostetussa Åsa Folkhögskolassa vuoden mittaisessa 5 styles -katutanssikoulutusohjelmassa. Kotimaan ulkopuolella olen käynyt treenaamassa myös mm. Tshekissä ja New Yorkissa sekä ollut Suomessa mukana erilaisissa kokoonpanoissa, produktioissa ja kilpailevissa ryhmissä.

Siéva on minulle erityisen tärkeä laji, sillä olen saanut olla sen kehityksessä mukana aivan alusta asti. Olen ollut vahvasti mukana luomassa sille sijaa katutanssiskenessä kiertäen Hiphop Renessanssi -kiertueen mukana opettamassa siévaa ympäri Suomea, tänä vuonna jo neljättä kertaa.

Opettajana haluan korostaa heittäytymistä, kokeilemista ja ilmaisua ja tunneillani antaa työkaluja oman tyylin löytymiseen ja sitä kautta tanssijana kehittymiseen." , kertoo iloinen ja valloittava Emma!


Katso video joss Emma tanssii - fuusioitu eri lajeja mm.hiphop ja sieva! LAJIT:


Siéva

Siéva on Helsingissä muutaman viime vuoden aikana kehittynyt ja suuren suosion saavuttanut ensimmäinen suomalainen katutanssilaji, joka on saanut vaikutteita niin hiphopista kuin nykytanssistakin. Sen perusliikkeitä ovat vaihtelevatempoiset käsiliikkeet, erilaiset lattialiikkeet sekä liu'ut. Koska perusliikkeet ovat selkeitä ja helpohkoja, korostuvat tanssissa luovuus, läsnäolo, musiikin kuuntelu ja tulkitseminen sekä kontakti itseen ja muihin tanssijohin.

Tunnilla käymme läpi siévan perusteita ja sovellamme niitä myös koreografiassa, ja tavoitteena on että jokainen pääsee rauhassa kokeilemaan uutta sekä löytämään omaa siéva-tyyliään, samalla omasta luontaisesta liikkumistavasta ja tanssitaustasta ammentaen.


Hiphop

Hiphop-tunnilla käymme läpi erilaisia grooveja ja stepsejä, jotka lopuksi kokoamme yhteen sarjaksi. Teemme myös sopivan haastavia koordinaatio- sekä freestyle-harjoituksia joiden tarkoituksena on antaa uusia työkaluja, laajentaa mukavuusaluetta ja vahvistaa omaa liikekieltä. Taso on kaikille avoin!


MIKÄ ON HIPHOP RENESANSSI? KLIKKAA JA LUE!

http://www.dance.fi/hiphop-renesanssi/