TUNTIEN SITOVUUS JA PERUUTUKSET


Ilmoittautuminen tunnille on sitova ja maksettu tai erääntynyt lasku tulkitaan ostopäätökseksi ja osallistumiseksi ilmoitetuille tanssitunneille. 

  • Ilmoittautumisen voi peruuttaa ennen laskun eräpäivää, jos kausi ei ole vielä alkanut. Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunnista erääntyy maksettavaksi ja maksua ei palauteta, mikäli oppilas haluaa lopettaa tunnit kesken kauden. 

Peruutus on tehtävä vähintään tunti ennen ensimmäisen tanssitunnin alkua. 

  • Jos peruutusta ei ole tehty ajoissa, määräytyy laskusta maksettavaksi 30% ensimmäisen viikon aikana ensimmäisestä tunnista lähtien, kahden viikon aikana 40% ja kahden viikon jälkeen lasku on maksettava kokonaisuudessaan.


Peruutustapauksissa, joissa lasku on sovittu maksettavan erissä ja kausi on alkanut, on jokainen erä maksettava ellei lääkärintodistusta, kts. seuraava kappale, ole esitetty.


Pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai loukkaantumisissa tanssikoulu korvaa lääkärintodistusta vastaan neljän viikon karenssin jälkeen jo maksetut tanssitunnit lääkärintodistuksen mukaan 50%. Sairastapauksia, jotka ovat neljä viikkoa tai alle, ei korvata rahallisesti. Alle neljän viikon poissaoloissa käytössä on hyvitystuntikäytäntö. 

  • Lääkärintodistuksesta on selvittävä selkeästi oppilaan kyky osallistua tanssitunneille, muutoin lausunto voidaan tulkita Tanssikeskus Elementin hyväksi.

Syyskauden osallistujat siirretään kevään tunneille automaattisesti. 

  • Jos asiakas ei tahdo jatkaa keväällä, on hänen tehtävä peruutus ennen 1.12.

Workshopit sekä tiiviskurssit

Ilmoittautuminen workshopeille ja tiiviskursseille on sitova ja asiakas hyväksyy ilmoittautuessaan laskun maksamisen, vaikka ei osallistuisi workshopille tai tiiviskurssile.

Palautukset ja hyvitykset vain lääkärintodistusta vastaan.

Peruutukset käsittelemme sääntöjemme mukaisesti, ellei toisin mainita. 

Tuntien peruutukset kirjataan vain sähköposti-ilmoitusten perusteella, muita peruutustapoja ei hyväksytä.