Toimisto puh. 045 619 5847 ark.klo 16-20

SEPPO SUOMALAINEN


Seuratanssi opettajaksi olemme saaneet monipuolisen ja iloisen STOL:in tanssinopettajan, Seppo Suomalaisen.

Sepolla on on hyvä ryhmän hallinta ja hän on selkeä opettaja. Hän käyttää monipuolisia opetusmetodeja ja hänen letkeä ulosantinsa piristää opetusta.

Hänellä on oma 40 vuoden tanssitaival takana ja lajikirjoon kuuluvat seuratanssit, kilpatanssi sekä rock & swing tanssit. Tanssijana Seppo on monipuolinen, hänellä on selkeä liikkuva tyyli ja mm. Suomalainen Tango kuuluu hänen pravuureihinsa. 


Sepon ideologian mukaisesti Tanssikeskus Elementin Seuratanssi tunneilla pidetään hauskaa, nautitaan seurasta ja leikitellään musiikilla, kuitenkaan ahkeraa tekniikka harjoittelua unohtamatta.

 


SAANA SYRJÄMÄKI


Sepon apuna tunneilla nähdään Hyvinkääläinen latinalais- ja vakiotanssijatar Saana Syrjämäki, jonka tanssi taustalla vaikuttavat vahvasti kilpatanssi, seuratanssi, sekä erilaiset show- ja koreografia kokemukset.


Opettajana Saana on pirteä ja vaatii että hommat tehdään hymyissä suin, kuitenkaan kovaa työtä unohtamatta. Saanan tapaat Tanssikeskus Elementin muiltakin tunneilta, tutustu Soolo- ja ShowLattarehin sekä tanssiliikunta tuotteisiin.