LatinoFit UUTUUS SYKSY 2017

LatinoFit unnilla tanssitaan tuttuja lattareita kuten: samba, cha-cha-cha, merenge ja salsa, sekä tehdään sykettä kohottavia ja lihaskunto kehittäviä tanssillisia osuuksia. Tämä tunti tarjoaa sinulle tehokasta treeniä ja hyvää mieltä oikeaa lattari fiilistä unohtamatta.

LatinoFit Tiistaisin klo 18.45-19.45

 

LatinoShow

LatinoShow yhdistää erilaisia showtanssielementtejä, Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin. LatinoShow tunti ja koreografia voi olla rakennettu joko yhden tanssilajin ja rytmin varaan tai niitä voidaan yhdistellä. LatinoShow tunneilla leikitellään erilaisilla musiikeilla ja tehdään vaihtelevia koreografioita, latinalaistanssi tekniikkaa unohtamatta. Tunnille voivat rohkeasti tulla latinalais- ja showtanssista kiinnostuneet uudet ja vanhat harrastajat. 

Tanssikeskus Elementillä toimivat myös LatinoShow lajin kilparyhmät aikuiset ja aikuiset2 ikäryhmissä. Mikäli olet kiinnostunut kilpailemisesta ota rohkeasti yhteyttä ohjelmapalveu@tanssikeskuselement.fi

LatinoShow alkeet/keskitaso tiistaina 19.45-20.45

LatinoShow edistyneet tiistaina 17.45-18.45

 

SooloLattarit

SooloLattareissa pidetään hauskaa lattari rytmien parissa. Tanssilajeina ovat mm. Salsa, Samba, Chacha, Rumba, Merenque, Tango ja jive. Tunnin aikana opetellaan lyhyitä tanssisarjoja ja tehdään tekniikka harjoitteita. Tämä tunti sopii myös sinulle, joka haluat pitää huolta kunnostasi tai kehittää sitä.

SooloLattarit avoin taso maanantaisin klo 18